Vertaalt complexe informatie naar makkelijk te begrijpen tekst

Hoc dixerit potius Ennius: Nimium boni est, cui nihil est mali 2

blog picture
Met mijn werk als copywriter/webredacteur heb ik slechts 1 doel: zakelijk succes van uw marketingcommunicatie. Daarom werk ik bij voorkeur op basis van een (marketing) strategie. Aan de hand hiervan ontwikkel ik dan een op uw doelgroep afgestemde tekst, louter gericht op efficiГ«ntie en doeltreffendheid. Een tekst waarmee u in uw eigen woorden zegt wat u werkelijk bedoelt. Met mijn werk als copywriter/webredacteur heb ik slechts 1 doel: zakelijk succes van uw marketingcommunicatie. Daarom werk ik bij voorkeur op basis van een (marketing) strategie. Aan de hand hiervan ontwikkel ik dan een op uw doelgroep afgestemde tekst, louter gericht op efficiГ«ntie en doeltreffendheid. Een tekst waarmee u in uw eigen woorden zegt wat u werkelijk bedoelt.
28 October, 2015
Share Button