Vertaalt complexe informatie naar makkelijk te begrijpen tekst

Portfolio

Copywriter voor reclametekst en voorlichtingstekst

Met mijn werk als copywriter/webredacteur heb ik slechts 1 doel: zakelijk succes van uw marketingcommunicatie. Daarom werk ik bij voorkeur op basis van een (marketing)strategie. Aan de hand hiervan ontwikkel ik dan een op uw doelgroep afgestemde tekst, louter gericht op efficiëntie en doeltreffendheid. Een tekst waarmee u in uw eigen woorden zegt wat u werkelijk bedoelt. Hierbij is het natuurlijk de toon die de muziek maakt. De stijl, een originele invalshoek en de woordkeuze maken dat uw woorden impact krijgen, een goed gevoel veroorzaken en vertrouwen wekken. Uiteraard kunt u uw teksten ook gewoon laten redigeren en/of corrigeren.

Breed palet aan tekstsoorten

In mijn portfolio vindt u vrijwel elke soort tekst. Offline (folders, brochures, mailings, persberichten etc.) maar vooral online (websites, e-mailings/digitale nieuwsbrieven). Verder kunt u bij mij terecht voor webredactie en de ontwikkeling van corporate teksten zoals bedrijfsprofielen, mission statements et cetera.

Thuis op vrijwel elk terrein

Ik ben bekend met onderwerpen op velerlei gebieden zoals gezondheidszorg, industrie, arbeidsmarkt, vastgoed, ict, zakelijke dienstverlening. Maar ook heb ik geschreven op het terrein van de reiswereld, beeldende kunst, de mode en wellness. Kortom, een breed kennisgebied waarmee ik snel kan schakelen.

Bel/mail voor een vrijblijvende kennismaking