Vertaalt complexe informatie naar makkelijk te begrijpen tekst

Hulde aan de standwerker

Onze huizen staan vol met dingen die niemand nodig heeft. Dat is vooral de verdienste van degenen die de vaardigheid hebben om een behoefte te creëren, en/of lucht kunnen te verkopen. Dan hebben we het niet over politici. Uiteindelijk is dit dan ook het resultaat van, zoals de boeddhistische monnik in de stupa mij vertelde, een vernuftig woordspel. Daarom de volgende vingeroefening in het verkopen van niks.

Kluivie. Zit je iets dwars maar je weet niet wat? Dan denk je aan Kluivie. Kluivie, de eerste alles-in-een oplossing voor wat je ook maar in de weg zit. Tis je makker. Je kompaan. Want wat je maar nodig hebt, Kluivie staat altijd voor je klaar. Makkelijk en in een oogwenk binnen bereik. Wanneer en waar je maar wilt. Zit je ergens om verlegen, zoek je naar een uitweg en draaft je hoofd op hol? Ga dan voor Kluivie! Kluivie is er voor jou. Vrij en ongedwongen. Om elk spel mee te winnen. Want jij maakt de regels en Kluivie is jouw tennisracket, je golfclub, je joystick en kompas.

Kluivie!
Now you know

Zo, dat waren dus 113 woorden van verbale diarrhee en in roomboter gebakken lucht. Tallozen zijn er miljonair mee geworden.
23 mei, 2008
Share Button