Copywriter / Webredacteur voor zakelijke teksten

Reacties

“Als ondernemer erkennen dat je niet overal de beste in bent is lastig. Reden te meer om op zoek te gaan naar de juiste mensen om je heen. Ik heb Hans leren kennen als een commercieel ingestoken editor van mijn blogs, artikelen en voorgeschreven webmateriaal. Bescheiden en op de achtergrond in het gesprek, maar vlijmscherp in de pen is Hans ontzettend belangrijk voor het professioneel ogen van webteksten en marketingmaterialen van mijzelf en mijn klanten.”

Mark van Huijgevoort, Healthupclub

“Hans destilleert met treffende woorden de essentie uit onze gesprekken. Door zijn meedenken en navragen weet hij tot de kern van de inhoud door te dringen. Op deze manier van samenwerken wordt algemene tekst een professioneel stuk.”

Beatrice Nattermüller, 4Ring

“Hans Rath (CreativeTeXt) leverde razendsnel zeer zinnige verbeteringen van mijn marketing-boodschap voor Business Harmonics. Hij levert partnerschap en vakmanschap, en leeft zich prima in mijn klantvraag in.”

Jervis Groeneveld, Business Harmonics

“Hans heeft voor mij een uitstekende verkoopbrief opgesteld voor een direct mailing actie voor een bepaalde doelgroep. Ik stuurde hem een concept brief toe en heel snel kwam hij met een compleet gereviseerde brief met een helder, scherp geformuleerd en aansprekende tekst. Daarnaast gaf hij mij nog een aantal creatieve tips.”

Peter van Oers, OFM

“Mijn indruk van CreativeTeXt? Professioneel, nieuwsgierig, creatief, eigenzinnig, ruimte biedend, ruimte nemend, oordelend, vragend.”

Joep Vesters, Narfoz Management Consultancy & Coaching

“Hans is een warm en integer persoon die met teksten kan toveren. Een man die zelfreflectie als een persoonlijke eigenschap heeft gemaakt.”

Jeroen Besteman, Buro Werklust
“De teksten die Hans Rath voor onze folder heeft bedacht, uitgewerkt en geleverd, zijn precies de teksten die onze ideeën verwoorden. Bedankt voor je inleving en snelle service.”

Charles Bijl, Tenderservice Maasmond

“Hans wist met gepaste afstand van de materie en goede inleving mijn autonome boodschap tastbaar en met succes te communiceren naar een breed publiek.”

Rudolf Teunissen, Daglicht en Vorm

“Met Hans was het prettig samenwerken, snel en flexibel, maar echt top vonden we het “sparren” over de inhoud.”

Lex Hermans, Oock Interieur

“Ik kan hem vanuit eigen ervaring zeker aanraden als commerciële tekstschrijver en webredacteur”

Dirk de Leeuw, My Easy Office